fbpx
Hopp til innholdet

Pusse opp bad pris – unngå skjulte kostnader

Pusse opp bad pris – hvor mye koster det egentlig å pusse opp badet? Det enkle svaret er at det varierer. Det kommer an på om badet skal totalrenoveres, pusses opp på overflaten eller om det kun skal gjennomføres småendringer på deler av badet. 

Pusse opp bad pris – dette spiller inn

En rekke faktorer kan påvirke sluttsummen. Noen av de viktigste punktene er:

 • Omfanget av jobben: Jo mer omfattende renovering du gjør, desto høyere blir prisen.
 • Materialer og produkter: Kvaliteten og typen av materialer og produkter som brukes vil påvirke prisen.
 • Standard og funksjoner: Jo høyere standard og flere funksjoner du ønsker, desto høyere blir prisen.
 • Om du gjør jobben selv eller får profesjonell bistand: Å gjøre jobben selv kan redusere kostnadene, men du må også være klar over dine egne ferdigheter og begrensninger.
 • Eventuelle uforutsette problemer: Hvis det oppdages uforutsette problemer underveis, som for eksempel råte bak veggene, kan dette påvirke prisen.
 • Garantier: Jo lengre og mer omfattende garantier du ønsker, desto høyere blir prisen.


Prisen baseres rett og slett på omfanget av jobben og om du skal gjøre mye selv, eller få profesjonell bistand. For å gjøre det litt enklere for deg, skal vi nå gå gjennom hva som kan påvirke prisene og hvorfor fastpris på badet er gunstig. 

For hvilken pris kan man pusse opp et bad?

Kostnadene på et bad varierer, avhengig av hvilke standarder og funksjoner som blir valgt. Mange tenker at renovering av et lite bad er mye mer gunstig enn et større bad. Et lite bad kan redusere kostnadene på en oppussing, avhengig av hvilke løsninger som blir valgt. Men øker du standarden vil også kostnadene økes, det er ingen selvfølge at et lite bad koster mindre. Pris per kvadratmeter definerer ikke sluttsummen like mye som mange tror. Men i utgangspunktet vil et mindre bad kreve mindre materialer, og en del av kostnadene kan spares inn på dette. 

Et rimeligere bad trenger ikke å se billig ut. Hos oss har vi fagfolk med god erfaringer, de vet hvilke løsninger som er mest kostnadseffektive og hva som ser bra ut. Tar du utgangspunkt i en av våre nøkkelferdige baderom kan du tilpasse etter eget ønske eller gjennom anbefaling av våre fagfolk. Ønsker du likevel å ha de beste moderne løsningene som både er funksjonelle og estetisk gjennomførte, vil prisen økes. 

Uansett om prisene ved oppussing av bad varierer veldig – leverer vi alltid en fastpris, uten uforutsette kostnader.

Pusse opp badet selv – lavere pris

Prisen kan bli betraktelig mye mindre med god planlegging. Samtidig kan du spare noen kroner om du gjør deler av jobben selv. Men, her må du kjenne på egne begrensninger og ferdigheter. Mye er avhengig av hvor omfattende prosessen er og om noen steg av oppussingen uansett krever fagfolk.

 

I første omgang kan demontering av gammelt bad, riving og kasting av materialer bidra til å senke prislappen. Ved en totalrenovering må fagfolk uansett bistå for å innfri alle lovpålagte krav. 


Noen tips til hvordan du får ned prisen når du skal pusse opp bad:


 1. Gjenbruk eksisterende elementer: Hvis det er noe fra ditt eksisterende bad som fortsatt er i god stand, kan du vurdere å gjenbruke det i stedet for å kjøpe noe helt nytt. Det er også mulig å male de gamle skapene du allerede har eller installere nye knotter eller håndtak. 
 2. Velg rimelige materialer: Det finnes rimeligere varianter til både flis og stein. Du kan for eksempel velge vinylbelegg eller panelplater, som gir et flott utseende til en brøkdel av kostnaden. 
 3. Gjør en del av jobben selv: Hvis du er handy og har ekstra tid, kan du vurdere å gjøre noe av jobben selv. Du kan for eksempel rive de gamle flisene eller male veggene selv.
 4. Planlegge godt: Planlegg prosessen nøye og unngå å endre planene midt i prosessen. Det kan fort føre til ekstra kostnader og forsinkelser. Ha en klar idé om hva du vil ha, og sørg for å kommunisere dine behov og ønsker til en spesialist.

 

Les vår guide til å pusse opp bad her!


Fastpris på bad

Gjennom Våtromspakka kan vi levere nøkkelferdige bad med en fastpris. Vi gir ikke overslag eller estimat, men én pris du trenger å forholde deg til, uten skjulte kostnader. Hos oss er frakt, montering, arbeidstimer og kvalitetsprodukter inkludert i prisen. 

Det er viktig å være bevisst på forskjellen mellom et pristilbud og en fastpris. Fastprisen skal inneholde alt av kostnader, med mindre noe uforutsett dukker opp. Ved et pristilbud kan mange av kostnadene være utelatt. Våtromspakka ønsker å gi en så sømløs prosess som mulig til våre kunder, derfor fokuserer vi på å gi fastpris, da får kunden bare én sum å forholde seg til.

Nøkkelferdige baderom med funksjonelle løsninger til fastpris. Nøkkelferdige baderom med funksjonelle løsninger til fastpris. 

Hvordan kan vi gi fastpris?

Vi kan gi en fastpris fordi vi spesialiserer oss på totalrenovering av bad og har alt samlet på ett sted. Det gir oss den unike muligheten til å ha full kontroll på kostnadsbildet. 

Fastpris gjelder kun for det vi kan se på befaring. Ved problemer som vi ikke kan se, som for eksempel råte bak veggene, eller utdaterte avløp som man ikke kan koble seg på, må vi gi et nytt pristilbud på oppussingen av badet. Dette opplever vi svært sjeldent, men hvis et uforutsett problem oppstår, sender vi et nytt tilbud som kunden må godkjenne.

Vi kan tilby fastpris til nøkkelferdige baderom med eller uten egne tilpasninger, eller et gjennomgående skreddersydd baderom. Vi har et utmerket team bestående av prosjektledere, baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere som utfører totalrenoveringen.

Nøkkelferdige bad til fornuftig pris

Vi kan levere 6 ulike typer nøkkelferdige baderomsdesign. Velg et av badene som utgangspunkt og tilpass badet etter dine ønsker sammen med våre spesialister. Se våre nøkkelferdige baderom her!

Hvilke tjenester vi bistår med underveis:

 • Demontering og riving av gammelt bad
 • Forsterking av vegger og gulv
 • Isolering og oppbygging
 • Vegger, tak, el og membran
 • Støpearbeider og overflater
 • Montering og belistning
 • Opprydding og overlevering
 • Vi tar oss av den tekniske oppbyggingen, og ved bruk av én prosjektleder har du en direkte kommunikasjon med oss og oversikt på hva som blir gjort til en hver tid.
 

Garanti med Våtromspakka

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddige og oversiktlige. Etter at vi har overlevert baderommet leverer vi også en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon. Tilgangen til alt av dokumentasjon og papirer på arbeid som er utført vil øke verdien ved videresalg av huset eller leiligheten.

Nøkkelferdig baderom med fastprisgaranti. Nøkkelferdig baderom med fastprisgaranti.

Fastprisgaranti

Fastpris betyr faktisk fastpris hos oss. Vi gir ikke overslag eller estimat – vi sørger for at alle våre kunder kun har én pris å forholde seg til.

Leveringsgaranti

Vi garanterer 4 uker leveringstid på alle våre prosjekter, uavhengig av størrelse på prosjektet. Dette inkluderer også faste oppfølgingssamtaler underveis – du velger om dette skal foregå på baderommet hvor vi går gjennom arbeidet som har blitt utført eller over telefon.

Tetthetsgaranti

Tetthetsgaranti gir trygghet i 12 år – for dessverre kan det oppstå fuktskader og lignende skader. Da er det ekstra godt å vite at vi fikser opp i lekkasjer helt kostnadsfritt i 12 år. Dette gjelder også de nye eierne ved salg av boligen. 

Tetthetsgarantien er kun gyldig hvis det er vi alene som har bygd eller renovert badet fra bunnen av, og at vi er involvert i fremtidig arbeid som påvirker membranen på badet.

Ved å bestille Våtromspakka skal alle krav være en selvfølge!

Snakk med oss om ditt baderomsprosjekt! Ta kontakt med en av våre badeomseksperter for å avtale visning eller få tips til ditt nye bad.

Snakk med en av våre baderomseksperter