fbpx
Hopp til innholdet

Fremdriftsplan

Vi leverer baderom til avtalt pris og avtalt tid.

Et totalrenovert bad på bare 4 uker!

Vi har spesialutviklet en fremdriftsplan som tillater oss å totalrenovere et baderom på bare 4 uker.

Vi ønsker å gjøre prosessen så ryddig som mulig, og derfor bruker vi én fast prosjektleder med sitt faste team på hvert prosjekt – dette betyr at vi kan være mer effektiv enn våre konkurrenter, ettersom alle har faste oppgaver til planlagt tid. Du som kunde trenger kun å forholde deg til én person og du har større kontroll over hva som blir gjort når.

Våre prosjekter starter alltid på mandager og vi avtaler med våre kunder faste dager hvor de ulike oppgavene skal gjennomføres. Når alle håndverkere har sine egne dager og oppgaver, sørger vi for at baderommet blir levert til til avtalt tid uten forsinkelser.

Vår prosess

UKE 1
Demontering og riving

Det første vi gjør er å demontere og rive det gamle badet, deretter tildekker vi øvrige rom, legger en plan for hva vi skal gjøre med avfallet og installerer et midlertidig klosett om nødvendig.

UKE 1
Forsterking av vegger og gulv

Veldig ofte utfører vi tolalrenoveringer i eldre hus, som ikke lenger tåler tunge støpemasser i våtrommet. Vi undersøker derfor alle vegger og gulv før vi starter, og sjekker om de trenger en forsterkning eller ikke.

UKE 2
Innvendig opplegg

Vi starter uke 2 ved å sette inn alle opplegg for elektriske uttak og rørleggeren plasserer alle rør for å være sikker på at dusj/bad kommer på riktig sted. På fredag legger vi alltid varmekabler og støper gulvet, slik at det kan stå over helgen og herde seg, som igjen gjør at vi kan fortsette videre på mandag.

UKE 3
Membran og flislegging

Uke 3 er en avgjørende fase hvor vi forsikrer oss om at baderommet er helt tett. Gulvene blir sjekket for riktig fall og membran blir lagt på gulv og vegger. Når dette er klart kan flisleggeren starte på sine oppgaver – dette tar hele uken. Rørleggeren vil også komme halvveis inn i uken for å montere toalettramme.

UKE 4
Montering, opprydding og overlevering

Sluttprosessen starter og alt begynner å ta form. Vi gjør de siste små endringene, også rydder vi opp alt og kjører vekk alt avfallet. Deretter overleverer vi badet og går gjennom alt med kunden for å være sikker på at de er fornøyd og at de har fått alt som de har bestilt.

Enkelt og greit – slik har du et nytt baderom på bare 4 uker!

Alle baderom prosjekteres

Når vi prosjekterer ser vi på hvordan vi skal bygge opp badet, hvilke produkter som skal benyttes, dimensjonering, beregninger og tekniske valg. Vi ønsker å være bedre enn andre på dette området for å forebygge mulige feil og for at du skal ha det beste ferdigproduktet.

Prosjekteringen sørger for at alle har en klar forståelse av jobben som skal bli utført og vi pålegger oss å utføre oppdraget nøyaktig slik det har blitt prosjektert. Dette innebærer å se til at oppgavene er prosjektert riktig, velge ut produkter og materialer, og kontrollere at byggeplassen er klar.

Snakk med en baderomsekspert

Første steg på veien mot drømmebadet er å snakke med en av våre baderomseksperter.