fbpx
Hopp til innholdet

Våre baderom

Vi leverer baderom i flere stiler. Du kan selvsagt tilpasse ditt bad etter egne ønsker.

Våre nøkkelferdige baderom

Våtromspakka er et system vi har laget i samarbeid med andre fagfolk som gir deg maksimal trygghet og forutsigbarhet med noen av markedets beste garantier. Badene leveres med utgangspunkt i flere typer design levert av Vikingbad. Prosessen er enkel; du velger et bad du ønsker som utgangspunkt, deretter blir du enig med oss om eventuelle endringer og tilpasninger som du ønsker. Det er fullt mulig å kombinere ulike ting fra ulike design.

Vi tar oss av den tekniske oppbyggingen, og ved gjennom din personlige prosjektleder har du en direkte kommunikasjon med oss og oversikt på hva som blir gjort til en hver tid.

 

 

Våtromspakka – et trygt valg

Hvorfor skal du velge oss?

Vi er en sertifisert våtroms- og rørleggerbedrift som kan tilby kvalitet, ærlighet og punktlighet. Vi tar stolthet i jobben vår og ser derfor på våre kunder som viktig og unike. Vi jobber for at hele prosessen skal gå sømløst ved å yte vår beste service, kvalitet og sikkerhet i alle ledd.

Føl deg trygg med oss

Vi ønsker å gjøre prosessen så ryddig som mulig, og derfor bruker vi én fast prosjektleder med sitt faste team på hvert prosjekt – dette betyr at vi kan være mer effektive enn våre konkurrenter. Hvert teammedlem har faste oppgaver til planlagt tid. Du som kunde trenger kun å forholde deg til én person og du har større kontroll over hva som blir gjort når.

Snakk med oss om befaring

Våre baderomsspesialister bistår med flere hundre totalrenoveringer hvert år.