fbpx
Hopp til innholdet

Eksklusivt og luksuriøst bad – smart konsept

Stadig flere norske hjem velger eksklusive løsninger når de skal pusse opp badet. Mange ønsker noe unikt, og noe som skiller seg ut. Omtrent like mange blir overrasket over hvor mye sjel et baderom faktisk kan ha for et moderne hjem.

Vi er en godkjent våtromsbedrift på høyeste nivå, med faglærte håndverkere som har vært i baderomsbransjen i mange år. For oss er kvalitet et viktig nøkkelord for å kunne levere eksklusive og luksuriøse bad for boligeiere som ønsker noe ekstravagant i hjemmet.

Fleksibel luksus

Hos oss er prosessen enkel; du velger et bad du ønsker som utgangspunkt. Deretter blir du enig med oss om de endringene du måtte ønske. Du kan også kombinere ulike detaljer fra forskjellig design. Vi blir overrasket dersom du ikke finner en luksuriøs løsning i vårt sortiment.

Bad med garanti

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddig og oversiktlig. Du mottar sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon ved overleveringen av baderommet.

Våre baderomsspesialister kan bidra med gode råd og anbefalinger. Snakk med oss om befaring!

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre badet eksklusivt og luksuriøst er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post!

Snakk med en av våre baderomseksperter