fbpx
Hopp til innholdet

Vi ser etter nye ansatte

Vi er spesialister på totalrenovering av bad!

Ønsker du å selge baderom?

Er du en person med høyt engasjement og har et stort pådriv i å levere gode kundeopplevelser? 

Ønsker du å utvikle deg i en salgsmodul hvor du følger kunden fra første samtale til overlevert bad? Vi er en stor aktør av baderomsrehabilitering på det private markedet. Har du erfaring fra håndverk eller teknisk salg? Hos oss vil du få en stor personlig utvikling innen våtrom, produkter, prosjektledelse og salg. 

For at en prosjektleder/selger skal lykkes hos oss, er det viktig du trives med kommunisering, er fremoverlent som person og kan tenke løsninger der andre kan tenke utfordringer. Kjenner du deg igjen i god struktur og systematisk jobbing, vil du lykkes hos oss. Vi er en bedrift i vekst med gode karrieremuligheter for den rette kandidat.

Kvalifikasjonene vi ser etter:

For den rette kandidat tilbyr vi:

Føl deg trygg hos oss

I stillingen som selger/prosjektleder har du ansvar for å selge dine egne prosjekter. Dette skal du som prosjektleder følge fra oppstart og frem til kunden står med et flott nytt baderom. Du vil være kundens kontaktpunkt og sørge for at kunden får en god og ryddig opplevelse i byggeperioden. Du må koordinere interne, samt eksterne aktører og sørge for at prosjektering/arbeidsbeskrivelse overholdes.

Søknader kan sendes til: morten@vatromspakka.no eller post@vatromspakka.no

Ring oss på : 958 28 932