fbpx
Hopp til innholdet

Renovere badet på bare 4 uker

Renovere bad

Badet er et av de viktigste rommene i huset ditt, og det er ofte der du både starter og avslutter dagen din. Men hva bør du tenke på før du bestemmer deg for å renovere badet? Hva er kostnadene ved å renovere badet, og hvordan kan du planlegge renoveringen? Og viktigst av alt, hvordan kan du sikre at renoveringen blir utført av fagpersoner som garanterer en trygg og godkjent løsning?

Nyrenovert baderom

Nyrenovert bad: Nyt avslapning og luksus i et funksjonelt baderom. Foto: Vikingbad

Renovering av bad kan være en stor investering, men det trenger ikke å være kostbart. Som en pålitelig leverandør av baderom har vi bred erfaring med å tilby rimelige og skreddersydde løsninger for å hjelpe deg med å realisere drømmebadet innenfor ønsket budsjett. 

Hvordan renovere bad?

Badet er først og fremst et funksjonelt rom, men det har også blitt mer og mer vanlig å bruke badet for avslapning og velvære. Løsningene på badet må tilpasses etter hvordan husstanden tar i bruk badet daglig, deretter kan dette kombineres med egen personlig stil for å skape det unike drømmebadet. Med alt fra moderne og minimalistiske bad til romantiske og tradisjonelle, er det uendelig med muligheter for å skape et bad som passer til din personlighet og livsstil. 

Nytt bad på 4 uker

Ønsker du å renovere badet ditt, men er usikker på hva som kreves av deg? Med Våtromspakka trenger du ikke å bekymre deg! Vi tilbyr fastprisgaranti, leveringsgaranti og tetthetsgaranti, slik at du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig og innenfor avtalt tid. 

Vi garanterer 4 uker leveringstid uavhengig av prosjektstørrelse, og leverer alle prosjekter med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på hele 12 år. Med Våtromspakka får du en trygg og bekymringsfri opplevelse, så hvorfor ikke ta kontakt med en av våre baderomseksperter i dag og starte reisen mot ditt nye drømmebad?

6 fordeler med å renovere badet:

  • Det øker husets verdi: En baderenovering kan øke verdien på hjemmet ditt, og kan dermed gi en bedre avkastning på investeringen når du selger huset.
  • Bedre funksjonalitet: En baderenovering kan forbedre funksjonaliteten til badet, og gjøre det til et mer praktisk og effektivt rom å bruke. 
  • Bedre energieffektivitet: En baderenovering kan gi økt energieffektivitet i hjemmet med bedre isolasjon og ventilasjon, og ved å installere energieffektive apparater og lys.
  • Bedre estetikk: En baderenovering kan gi badet ditt en helt ny stil, med nye farger, mønstre og materialer som kan gi. Deg akkurat den avslappende og beroligende atmosfæren du ønsker. 
  • Bedre komfort: Ved å installere et større badekar, en ny dusj eller for eksempel varmekabler på gulvet, kan du øke komforten og få en mer avslappende og luksuriøs opplevelse på badet. 
  • Bedre hygiene og helse: En baderenovering kan forbedre hygiene og helse ved å installere nye overflater som er enklere å rengjøre og forbedre ventilasjonen for å unngå mugg og fuktproblemer.

     

Renovere bad selv eller leie en fagperson?

Når du bestemmer deg for å renovere badet, står du overfor en stor investering i tid og penger. En av de største beslutningene du vil ta, er om du skal gjøre jobben selv eller ansette en profesjonell aktør. Begge alternativene har sine fordeler og ulemper.

Fordeler og ulemper ved å renovere bad selv

Det å renovere badet selv kan gjøre at du sparer penger og det gir en følelse av tilfredshet, men det kan ta lengre tid og du kan gjøre feil. Derfor er det viktig å være helt sikker på at du har kunnskapen til å gjøre mye av arbeidet selv. Skal du gjøre mye selv kan det også være lurt å leie inn fagpersonen der det er mest nødvendig, for å unngå kostbare feil og skader, som for eksempel ved rørleggerarbeid eller flislegging. 

Hvis du velger å ansette en profesjonell aktør får du råd og veiledning fra eksperter med erfaring. Du oppnår et raskt og effektivt resultat, i tillegg til tilgangen til profesjonelt utstyr og materialer, men det kan være dyrere enn å renovere helt selv. 

God planlegging og realistiske forventninger

Ønsker du å gjøre renoveringen selv, er det viktig å planlegge godt og ha realistiske forventninger. Sett opp en detaljert plan for arbeidet som skal utføres, og husk å budsjettere for både verktøy og materialer. Det er også viktig å sette av god tid til jobben, da det fort kan ta lengre tid enn du tror å fullføre. 

Nyrenovert baderom med grønne planter og sorte armaturer

Det å renovere badet selv kan være en utfordring: Vurder nøye om du har ferdighetene og tiden som kreves, eller om det er best å leie fagpersoner. Foto: Vikingbad

Hva koster det å renovere bad?

Mange lurer på hva slags kostnader man kan forvente seg ved renovering av badet, og det finnes ingen enkle svar på dette. Kostnadene kan variere mye avhengig av størrelsen på badet, materialvalg og ønsket dato på ferdigstillelse. 

Budsjettering og planlegging av alle kostnadene på forhånd er en nøkkelfaktor i en vellykket baderenovering. Det er viktig å ha en klar idé om hva som skal gjøres og hvor mye det vil koste før arbeidet starter. Ved å planlegge nøye kan man også finne måter å redusere kostnadene på.

– Pusse opp bad pris – dette påvirker prisen.

Arbeidstiden vil vanligvis utgjøre den største kostnaden, og det kan variere fra noen få tusen til flere titusener av kroner, avhengig av hvor mye jobb som må gjøres.

Renovere badet på budsjett

Selv om du har et stramt budsjett, trenger du ikke å gi opp drømmen om et nytt og oppgradert baderom. Med riktig planlegging og noen smarte triks kan du faktisk renovere badet uten å sprenge budsjettet. Vi som leverandør av Våtromspakka kan gi noen tips til baderomsredovering på budsjett.

– Vi har laget en egen artikkel om prisen på å pusse opp et bad. Her finner du også tips til hvordan du kan få ned kostnaden i ditt prosjekt.

Renovering av bad kan være en kostbar affære, og budsjettet kan være begrenset, men det betyr ikke at du må ofre kvalitet og stil når du renoverer badet ditt. La oss hjelpe deg med å skape et vakkert og funksjonelt baderom som passer til budsjettet ditt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Renovering av bad med Våtromspakka

På kun fire uker kan vi renovere badet ditt – fra grunnarbeid til nøkkelferdig resultat – takket være vår effektive fremdriftsplan og vårt fantastiske team av baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere. Som en godkjent våtromsbedrift garanterer vi et profesjonelt og trygt resultat. 

Vi skiller oss ut fra andre ved å tilby deg én fast prosjektleder som vil være din personlige kontakt fra start til slutt – slik at du kan føle deg trygg og sikker på at du vil ha en god opplevelse med oss. Kvalitet og effektivitet er viktig for oss, og vi vil alltid strebe etter å overgå dine forventninger. Kontakt oss i dag for å starte på veien til ditt nye drømmebad!

Som leverandør av baderom har vi en lidenskap for å skape unike, funksjonelle og stilfulle baderom som passer inn med dine behov og ønsker. Vi er opptatt av kvalitet og trygghet, og gjennom vårt fokus på godkjente og trygge løsninger sikrer vi ikke at badet bare ser fantastisk ut, men at det også fungerer optimalt i mange år fremover. 

La oss hjelpe deg med å skape ditt drømmebad! Vi tilbyr både nøkkelferdige og skreddersydde løsninger, fra befaring og planlegging til installasjon og oppfølging. Alt for å sikre at du får et baderom som gir deg glede og velvære hver dag.

Nyrenovert bad som gir spa-følelsen med planter, sort og grått kombinert med tre og en innbydende dusj

Våtromspakka: Vi renoverer badet ditt på kun 4 uker og tilbyr fastprisgaranti, leveringsgaranti og tetthetsgaranti. Foto: Vikingbad

Våre garantier

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddig og oversiktlig. Etter at vi har overlevert baderommet leverer vi også en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon.

Fastprisgaranti

Vi leverer baderom til avtalt pris og tid. Med fastpris mener vi én pris å forholde seg til – ingen overslag eller estimat. 

Dette er noe vi kan garantere fordi vi spesialiserer oss på totalrenovering av bad og har alt samlet på ett sted, og har derfor full kontroll på kostnadsbildet. Hvis du har mottatt flere tilbud kan vi gå igjennom tilbudene med deg for å sjekke at det ikke er noen skjulte kostnader i kontraktene. 

Fastpris gjelder alt vi kan se på befaring. Ved store problemer som råte eller gammelt avløp, må vi gi et nytt pristilbud. Statistikken på slike problemer er svært lav. Skulle det oppstå noe uforutsett, gir vi et nytt tilbud som kunden må godkjenne. Vi opererer med fast faktureringsplan og sender aldri faktura for uutført arbeid. Ingen overraskelser eller skjulte kostnader i løpet av prosessen.

Leveringsgaranti

Vi garanterer 4 uker leveringstid på alle våre prosjekter, uavhengig av størrelse på prosjektet. Dette fremgår i vår fremdriftsplan. Dette inkluderer også faste oppfølgingssamtaler – du velger om dette skal foregå på baderommet hvor vi går gjennom arbeidet som har blitt utført eller over telefon.

Tetthetsgaranti

Vi leverer alle prosjekter med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år. Med dette i bakgrunn kan du være trygg på at jobben blir gjort riktig og at du får rask hjelp ved eventuelle feil.

Tetthetsgaranti gir trygghet i 12 år – for dessverre kan det oppstå fuktskader og lignende skader. Da er det ekstra godt å vite at vi fikser opp i lekkasjer helt kostnadsfritt i 12 år – dette gjelder også ved salg av bolig og for de nye eierne av boligen. Det er dog en absolutt nødvendighet at det er vi alene som har bygd eller renovert badet fra bunnen av og at vi er involvert i fremtidig arbeid som påvirker membranen på badet, for at denne garantien skal være gjeldende.

Bestill befaring

Bestiller du en befaring fra Våtromspakka kan vi veilede deg til å realisere drømmen om et nytt bad. Ved en befaring kommer en fagperson fra oss hjem til deg, for å kartlegge badet og dine ønsker. 

Baderomspesialisten vil ta deg gjennom hele prosessen og har lang erfaring som sikrer at du får sett hvilke muligheter som finnes for ditt bad. 

Slik renoverer vi badet – steg for steg

Vi har spesialutviklet en fremdriftsplan som tillater oss å totalrenovere et baderom på bare 4 uker. Gjennom flere år har vi opparbeidet oss mange vellykkede prosjekter i Oslo og omegn.

UKE 1
Demontering og riving

Det første vi gjør er å demontere og rive det gamle badet, deretter tildekker vi øvrige rom, legger en plan for hva vi skal gjøre med avfallet og installerer et midlertidig klosett om nødvendig.

UKE 1
Forsterking av vegger og gulv

Veldig ofte utfører vi tolalrenoveringer i eldre hus, som ikke lenger tåler tunge støpemasser i våtrommet. Vi undersøker derfor alle vegger og gulv før vi starter, og sjekker om de trenger en forsterkning eller ikke.

UKE 2
Innvendig opplegg

Vi starter uke 2 ved å sette inn alle opplegg for elektriske uttak og rørleggeren plasserer alle rør for å være sikker på at dusj/bad kommer på riktig sted. På fredag legger vi alltid varmekabler og støper gulvet, slik at det kan stå over helgen og herde seg, som igjen gjør at vi kan fortsette videre på mandag.

UKE 3
Membran og flislegging

Uke 3 er en avgjørende fase hvor vi forsikrer oss om at baderommet er helt tett. Gulvene blir sjekket for riktig fall og membran blir lagt på gulv og vegger. Når dette er klart kan flisleggeren starte på sine oppgaver – dette tar hele uken. Rørleggeren vil også komme halvveis inn i uken for å montere toalettramme.

UKE 4
Montering, opprydding og overlevering

Sluttprosessen starter og alt begynner å ta form. Vi gjør de siste små endringene, også rydder vi opp alt og kjører vekk alt avfallet. Deretter overleverer vi badet og går gjennom alt med kunden for å være sikker på at de er fornøyd og at de har fått alt som de har bestilt.

Enkelt og greit – slik har du et nytt baderom på bare 4 uker!

Snakk med en av våre baderomseksperter