fbpx
Hopp til innholdet

Renovere badet på bare 4 uker

Som spesialister på bad har vi alltid hatt et ønske om å holde tritt med utviklingen i bransjen – både på kvalitet og design. Dette har medført til at vi har kunne utvikle vår fremdriftsplan som gir oss muligheten til å renovere et bad på bare 4 uker.

Vi er en godkjent våtromsbedrift og sørger for et profesjonelt stykke arbeid for deg som ønsker å renovere bad, så vel som nøkkelferdige baderom. Vi har et utmerket team bestående av baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere som utfører renoveringen av badet – alt du trenger på ett og samme sted.

Kvalitet i kombinasjon med effektivitet er viktig for oss i vårt daglige arbeid. Det er ingen hemmelighet, men vi er så godt som de eneste spesialisten som benytter én fast prosjektleder med sitt faste team som har jobbet sammen i årevis. For deg som kunde betyr dette at du forholder deg til samme person fra prosjektering til nyrenovert bad.

Våre garantier ved renovering av bad

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år når vi renoverer bad. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddig og oversiktlig. Etter at vi har overlevert baderommet leverer vi også en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon.

Fastpris på alle type jobber

Vi opererer med fastpris overfor deg som ønsker å renovere bad. Hos oss betyr fastpris faktisk fastpris. Vi gir ikke overslag eller estimat – vi sørger for at alle våre kunder kun har én pris å forholde seg til.

Hvordan vi kan gi fastpris?

Fordi vi spesialiserer oss på totalrenovering av bad og har alt samlet på ett sted, og har derfor full kontroll på kostnadsbildet.

Slik renoverer vi badet – steg for steg

Vår prosess

UKE 1
Demontering og riving

Det første vi gjør er å demontere og rive det gamle badet, deretter tildekker vi øvrige rom, legger en plan for hva vi skal gjøre med avfallet og installerer et midlertidig klosett om nødvendig.

UKE 1
Forsterking av vegger og gulv

Veldig ofte utfører vi tolalrenoveringer i eldre hus, som ikke lenger tåler tunge støpemasser i våtrommet. Vi undersøker derfor alle vegger og gulv før vi starter, og sjekker om de trenger en forsterkning eller ikke.

UKE 2
Innvendig opplegg

Vi starter uke 2 ved å sette inn alle opplegg for elektriske uttak og rørleggeren plasserer alle rør for å være sikker på at dusj/bad kommer på riktig sted. På fredag legger vi alltid varmekabler og støper gulvet, slik at det kan stå over helgen og herde seg, som gjør vi kan fortsette videre på mandag.

UKE 3
Membran og flislegging

Uke 3 er en avgjørende fase hvor vi forsikrer oss om at baderommet er helt tett. Gulvene blir sjekket for riktig fall og membran blir lagt på gulv og vegger. Når dette er klart kan flisleggeren starte på sine oppgaver – dette tar hele uken. Rørleggeren vil også komme halvveis inn i uken for å montere toalettramme.

UKE 4
Montering, opprydding og overlevering

Sluttprosessen starter og alt begynner å ta form. Vi gjør de siste små endringene, også rydder vi opp alt og kjører vekk alt avfallet. Deretter overleverer vi badet og går gjennom alt med kunden for å være sikker på at de er fornøyd og at de har fått alt som de har bestilt.

Enkelt og greit – slik har du et nytt baderom på bare 4 uker!

Vi har opparbeidet oss mange vellykkede prosjekter i Oslo og omegn.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Våtromspakka.no for mer informasjon om hvordan vi kan renovere ditt bad. Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss for befaring!