fbpx
Hopp til innholdet

Rehabilitering og oppussing av bad i borettslag- og sameie

Representerer du styret i et borettslag som planlegger rehabilitering av bad?

Er du ukjent med prosessen og hvilke løsninger som vil egne seg best?

Som godkjent våtromsbedrift med høyt faglig nivå mener vi at borettslag bør vektlegge kvalitet til en fornuftig pris. Det er mange baderom i et borettslag, og kvaliteten er viktig for å sikre boligene. Ingen er tjent med et utett bad. Samtidig vil som regel prisen avgjøre om beboerne i borettslaget er positivt innstilt til å pusse opp badet.

Kvalitet til fastpris

Med Våtromspakka.no vil du alltid forholde deg til en fastpris som inkluderer frakt, montering, arbeidstimer og kvalitetsprodukter til de nye badene i borettslaget. Dette medfører til at du aldri vil oppleve skjulte kostnader når du benytter deg av vår fagekspertise – Vi sørger for at alle våre kunder kun har én pris å forholde seg til.

Hvordan vi kan gi fastpris?

Fordi vi spesialiserer oss på rehabilitering og oppussing av bad for borettslag, og har alt samlet på ett sted, og har derfor full kontroll på kostnadsbildet. Vi har et utmerket team bestående av baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere som utfører oppussingen og rehabiliteringen av baderommet i ditt borettslag.

Vårt konsept skiller seg ut i form av vår fremdriftsplan. Fremdriftsplanen er utviklet gjennom årelang erfaring og gjør oss svært effektive både på leveranse og på pris.

Våre garantier ved oppussing og rehabilitering av bad i borettslag

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år ved oppussing og rehabilitering av bad i borettslag. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddig og oversiktlig. Etter at vi har overlevert baderommet leverer vi også en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon.

Bli bedre kjent med vår 4 ukers fremdriftsplan

Vår prosess

UKE 1
Demontering og riving

Det første vi gjør er å demontere og rive det gamle badet, deretter tildekker vi øvrige rom, legger en plan for hva vi skal gjøre med avfallet og installerer et midlertidig klosett om nødvendig.

UKE 1
Forsterking av vegger og gulv

Veldig ofte utfører vi tolalrenoveringer i eldre hus, som ikke lenger tåler tunge støpemasser i våtrommet. Vi undersøker derfor alle vegger og gulv før vi starter, og sjekker om de trenger en forsterkning eller ikke.

UKE 2
Innvendig opplegg

Vi starter uke 2 ved å sette inn alle opplegg for elektriske uttak og rørleggeren plasserer alle rør for å være sikker på at dusj/bad kommer på riktig sted. På fredag legger vi alltid varmekabler og støper gulvet, slik at det kan stå over helgen og herde seg, som gjør vi kan fortsette videre på mandag.

UKE 3
Membran og flislegging

Uke 3 er en avgjørende fase hvor vi forsikrer oss om at baderommet er helt tett. Gulvene blir sjekket for riktig fall og membran blir lagt på gulv og vegger. Når dette er klart kan flisleggeren starte på sine oppgaver – dette tar hele uken. Rørleggeren vil også komme halvveis inn i uken for å montere toalettramme.

UKE 4
Montering, opprydding og overlevering

Sluttprosessen starter og alt begynner å ta form. Vi gjør de siste små endringene, også rydder vi opp alt og kjører vekk alt avfallet. Deretter overleverer vi badet og går gjennom alt med kunden for å være sikker på at de er fornøyd og at de har fått alt som de har bestilt.

Enkelt og greit – slik har du et nytt baderom på bare 4 uker!

Snakk med en av våre baderomseksperter