fbpx
Hopp til innholdet

Rehabilitering av bad og våtrom

Er tiden moden for rehabilitering av bad og våtrom?
Ønsker du en pålitelig spesialist til å håndtere arbeidet?

Vi er en godkjent våtromsbedrift på høyeste nivå, med faglærte håndverkere som har vært i baderomsbransjen i mange år. Vi betraktes som spesialister på rehabilitering av bad og våtrom for boliger i Oslo og omegn.

Vi har en klar filosofi om å bistå med rehabiliteringstjenester til fastpris og unikt design av ypperste kvalitet. Når vi kombinerer dette med god kundeservice, er det ingen tilfeldighet at vi har opparbeidet oss mange vellykkede prosjekter innen bad og våtrom.

Tjenester innen rehabilitering av bad og våtrom

  • Demontering og riving av bad
  • Forsterking av vegger og gulv
  • Isolering og oppbygging
  • Vegger, tak, el og membran
  • Støpearbeider og overflater
  • Montering og belistning
  • Opprydding og overlevering

Vi har et utmerket team bestående av baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere – Hos oss får du all kompetanse på ett og samme sted.

Vi ønsker å gjøre prosessen så ryddig som mulig, derfor bruker vi én fast prosjektleder med sitt faste team på hvert prosjekt – dette betyr at vi kan være mer effektiv enn våre konkurrenter, ettersom alle har faste oppgaver til planlagt tid.

Garanti – for din trygghet

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år på våre arbeider med rehabilitering av våtrom og bad. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddig og oversiktlig. Etter at vi har overlevert baderommet leverer vi også en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon.

Bli bedre kjent med vår 4 ukers fremdriftsplan

Vår prosess

UKE 1
Demontering og riving

Det første vi gjør er å demontere og rive det gamle badet, deretter tildekker vi øvrige rom, legger en plan for hva vi skal gjøre med avfallet og installerer et midlertidig klosett om nødvendig.

UKE 1
Forsterking av vegger og gulv

Veldig ofte utfører vi tolalrenoveringer i eldre hus, som ikke lenger tåler tunge støpemasser i våtrommet. Vi undersøker derfor alle vegger og gulv før vi starter, og sjekker om de trenger en forsterkning eller ikke.

UKE 2
Innvendig opplegg

Vi starter uke 2 ved å sette inn alle opplegg for elektriske uttak og rørleggeren plasserer alle rør for å være sikker på at dusj/bad kommer på riktig sted. På fredag legger vi alltid varmekabler og støper gulvet, slik at det kan stå over helgen og herde seg, som gjør vi kan fortsette videre på mandag.

UKE 3
Membran og flislegging

Uke 3 er en avgjørende fase hvor vi forsikrer oss om at baderommet er helt tett. Gulvene blir sjekket for riktig fall og membran blir lagt på gulv og vegger. Når dette er klart kan flisleggeren starte på sine oppgaver – dette tar hele uken. Rørleggeren vil også komme halvveis inn i uken for å montere toalettramme.

UKE 4
Montering, opprydding og overlevering

Sluttprosessen starter og alt begynner å ta form. Vi gjør de siste små endringene, også rydder vi opp alt og kjører vekk alt avfallet. Deretter overleverer vi badet og går gjennom alt med kunden for å være sikker på at de er fornøyd og at de har fått alt som de har bestilt.

Enkelt og greit – slik har du et nytt baderom på bare 4 uker!

Kontakt oss for mer informasjon i forbindelse med rehabilitering av bad og våtrom!

Ring oss på telefon 958 28 932 eller send e-post til: post@vatromspakka.no for å komme i kontakt med en kyndig spesialist på rehabilitering av våtrom og bad!

Snakk med en av våre baderomseksperter