fbpx
Hopp til innholdet

Pusse opp vaskerom på bare 4 uker

I nyere tid har mange boligeiere blitt godt kjent med den høye standarden av design og løsninger for vaskerom, og mulighetene for spesialtilpasninger. Det mange ikke er klar over er at man kan pusse opp vaskerommet på bare 4 uker.

Vi i Våtromspakka.no har utviklet vår egen fremdriftsplan som styres av én prosjektleder med ansvar for sitt eget team. Dette gjør oss svært effektive, uten at det går på bekostning av kvaliteten, heller tvert imot.

Vi er en godkjent våtromsbedrift som tilbyr skreddersydde vaskerom i Oslo og omegn.

Pusse opp vaskerom med 4 ukers fremdriftsplan

Vi har spesialutviklet en fremdriftsplan som tillater oss å pusse opp vaskerom på bare 4 uker.

Vi ønsker å gjøre prosessen så ryddig som mulig for deg som ønsker å pusse opp vaskerommet. Derfor bruker vi én fast prosjektleder med sitt faste team på hvert prosjekt – dette betyr at vi kan være mer effektiv enn våre konkurrenter, ettersom alle har faste oppgaver til planlagt tid.
Du som kunde trenger kun å forholde deg til én person og du har større kontroll over hva som blir gjort når.

Bli bedre kjent med vår prosess for oppussing av vaskerom

Vår prosess

UKE 1
Demontering og riving

Det første vi gjør er å demontere og rive det gamle badet, deretter tildekker vi øvrige rom, legger en plan for hva vi skal gjøre med avfallet og installerer et midlertidig klosett om nødvendig.

UKE 1
Forsterking av vegger og gulv

Veldig ofte utfører vi tolalrenoveringer i eldre hus, som ikke lenger tåler tunge støpemasser i våtrommet. Vi undersøker derfor alle vegger og gulv før vi starter, og sjekker om de trenger en forsterkning eller ikke.

UKE 2
Innvendig opplegg

Vi starter uke 2 ved å sette inn alle opplegg for elektriske uttak og rørleggeren plasserer alle rør for å være sikker på at dusj/bad kommer på riktig sted. På fredag legger vi alltid varmekabler og støper gulvet, slik at det kan stå over helgen og herde seg, som gjør vi kan fortsette videre på mandag.

UKE 3
Membran og flislegging

Uke 3 er en avgjørende fase hvor vi forsikrer oss om at baderommet er helt tett. Gulvene blir sjekket for riktig fall og membran blir lagt på gulv og vegger. Når dette er klart kan flisleggeren starte på sine oppgaver – dette tar hele uken. Rørleggeren vil også komme halvveis inn i uken for å montere toalettramme.

UKE 4
Montering, opprydding og overlevering

Sluttprosessen starter og alt begynner å ta form. Vi gjør de siste små endringene, også rydder vi opp alt og kjører vekk alt avfallet. Deretter overleverer vi badet og går gjennom alt med kunden for å være sikker på at de er fornøyd og at de har fått alt som de har bestilt.

Enkelt og greit – slik har du et nytt baderom på bare 4 uker!

Fastpris når du skal pusse opp vaskerommet

Hos oss betyr fastpris faktisk fastpris. Vi gir ikke overslag eller estimat – vi sørger for at alle våre kunder kun har én pris å forholde seg til.

Hvordan vi kan gi fastpris?

Fordi vi spesialiserer oss på å pusse opp vaskerom og har alt samlet på ett sted, har vi derfor full kontroll på kostnadsbildet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss. Vi tilbyr rådgivning fra erfarne baderomseksperter og er alltid behjelpelige med gode tips til ditt prosjekt!

Snakk med en av våre baderomseksperter