fbpx
Hopp til innholdet

Pusse opp badet til fastpris – uten skjulte kostnader

Er du klar for å pusse opp badet?
Men usikker på hva det vil koste?

Da kan du trygt se nærmere på vårt konsept!

Hos Våtromspakka.no opererer vi med fastpris. Vi gir ikke overslag eller estimat, men én pris du trenger å forholde deg til, uten skjulte kostnader. Hos oss er frakt, montering, arbeidstimer og kvalitetsprodukter inkludert i prisen. Hos oss betyr fastpris faktisk fastpris. Vi gir ikke overslag eller estimat – vi sørger for at alle våre kunder kun har én pris å forholde seg til.

Hvordan vi kan gi fastpris?

Fordi vi spesialiserer oss på totalrenovering av bad og har alt samlet på ett sted, og har derfor full kontroll på kostnadsbildet.

NB: Fastpris gjelder kun for det vi kan se på befaring. Ved problemer som vi ikke kan se, som for eksempel råte bak veggene, eller utdaterte avløp som man ikke kan koble seg på, må vi gi et nytt pristilbud på oppussingen av badet. Det er dog ytterst sjeldent at slike problemer oppstår, men hvis uforutsette ting skulle oppstå sender vi et nytt tilbud som kunden må godkjenne.

Vi kan tilby skreddersydde baderom, så vel som nøkkelferdige baderom, i Oslo og omegn. Vi har et utmerket team bestående av baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere som utfører totalrenoveringen

Smart konsept til fornuftige priser

Vårt konsept baserer seg på 6 typer baderomsdesign. Du velger en av typene som utgangspunkt. Videre kan du sammen med våre spesialister spesialtilpasse din ønsket løsning. Velg det standardiserte til noe helt unik!

Vi bistår med følgende tjenester

  • Demontering og riving av gammelt bad
  • Forsterking av vegger og gulv
  • Isolering og oppbygging
  • Vegger, tak, el og membran
  • Støpearbeider og overflater
  • Montering og belistning
  • Opprydding og overlevering

Vi tar oss av den tekniske oppbyggingen, og ved bruk av én prosjektleder har du en direkte kommunikasjon med oss og oversikt på hva som blir gjort til en hver tid.

Våre garantier ved oppussing av bad

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddig og oversiktlig. Etter at vi har overlevert baderommet leverer vi også en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon.

Ta kontakt dersom du ønsker gratis befaring av baderom og hvilke løsninger som egner seg for fremtiden!

Ring oss på telefon 958 28 932 eller send e-post til: post@vatromspakka.no for å komme i kontakt med en kyndig spesialist på oppussing av bad til gunstig pris.

Kontakt oss for befaring!