fbpx
Hopp til innholdet

Pusse opp bad før salg – øk verdien med det rette inntrykket

Det er to åpenbare argumenter for hvorfor du bør vurdere å pusse opp badet dersom du planlegger salg av boligen. Det ene er verdiøkningen på selve boligen, men et bad med unikt og moderne design kan også gi boligen et nytt særpreg.

Med Våtromspakka.no vil du komme i kontakt med baderomsspesialister som kan veilede deg til de rette valgene frem til designbadet ferdigstilles. Vi er en godkjent våtromsbedrift på høyt nivå og som verdsetter kvalitet og god kundeservice.

Øk verdien på bare 4 uker

Ved hjelp av vår effektive fremdriftsplan har vi muligheten for å garantere ferdiglevert bad på bare 4 uker. En årsak til vår effektive prosess er at du alltid vil forhold deg en fast prosjektleder. Dette medfører til en mer oversiktlig prosess for deg som kunde, men mer effektiv produksjonstid for oss.

Vår prosess

UKE 1
Demontering og riving

Det første vi gjør er å demontere og rive det gamle badet, deretter tildekker vi øvrige rom, legger en plan for hva vi skal gjøre med avfallet og installerer et midlertidig klosett om nødvendig.

UKE 1
Forsterking av vegger og gulv

Veldig ofte utfører vi tolalrenoveringer i eldre hus, som ikke lenger tåler tunge støpemasser i våtrommet. Vi undersøker derfor alle vegger og gulv før vi starter, og sjekker om de trenger en forsterkning eller ikke.

UKE 2
Innvendig opplegg

Vi starter uke 2 ved å sette inn alle opplegg for elektriske uttak og rørleggeren plasserer alle rør for å være sikker på at dusj/bad kommer på riktig sted. På fredag legger vi alltid varmekabler og støper gulvet, slik at det kan stå over helgen og herde seg, som gjør vi kan fortsette videre på mandag.

UKE 3
Membran og flislegging

Uke 3 er en avgjørende fase hvor vi forsikrer oss om at baderommet er helt tett. Gulvene blir sjekket for riktig fall og membran blir lagt på gulv og vegger. Når dette er klart kan flisleggeren starte på sine oppgaver – dette tar hele uken. Rørleggeren vil også komme halvveis inn i uken for å montere toalettramme.

UKE 4
Montering, opprydding og overlevering

Sluttprosessen starter og alt begynner å ta form. Vi gjør de siste små endringene, også rydder vi opp alt og kjører vekk alt avfallet. Deretter overleverer vi badet og går gjennom alt med kunden for å være sikker på at de er fornøyd og at de har fått alt som de har bestilt.

Enkelt og greit – slik har du et nytt baderom på bare 4 uker!

Pusse opp bad til fastpris – helt uten overraskelser

For å gjøre det både enkelt og trygt for deg som kunde, opererer vi med fastpris for deg som ønsker å pusse opp badet før salg. Vår fastpris ved oppussing av bad er noe vi kan garantere fordi vi spesialiserer oss på oppussing av bad og har alt samlet på ett og samme sted. På den måten har vi full kontroll på kostnadsbildet.
Vi ønsker ingen overraskelser underveis i prosessen, verken for oss eller for våre kunder, og vi gjør derfor ingenting uten kundene sin godkjennelse.

Vi har et utmerket team bestående av baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere som sørger for å pusse opp badet på en profesjonell og fremragende måte før du skal gjennomføre salget.

Våtromspakka.no. egner seg for deg som ønsker et moderne designbad før salg av boligen, og kan vise til mange vellykkede prosjekter i Oslo og omegn. Vi har god erfaring med å pusse opp bad i privatboliger, næringsbygg og borettslag.

Kontakt oss dersom du ønsker en uforpliktende samtale eller befaring av ditt baderom før du tar den endelige beslutningen!

Vi er tilgjengelige på telefon 958 28 932 og e-post: post@vatromspakka.no

Kontakt oss for befaring!