fbpx
Hopp til innholdet

Oppussing av gammelt bad til en gunstig pris

Er du klar for å pusse opp badet?

Lurer du på hvilken pris du må regne med i forbindelse med oppussingen?

Hos oss i Våtromspakka.no kan du pusse opp badet til avtalt fastpris!

Vår fastpris inkluderer frakt, montering, arbeidstimer og kvalitetsprodukter. På den måten blir prosessen mer oversiktlig, og selvfølgelig uten skjulte kostnader.

Vår fastpris ved oppussing av bad er noe vi kan garantere fordi vi spesialiserer oss på oppussing av bad og har alt samlet på ett og samme sted. På den måten har vi full kontroll på kostnadsbildet. Dersom du har mottatt flere tilbud kan vi gå igjennom tilbudene med deg for å sjekke at det ikke er noen skjulte kostnader i kontraktene.
Vi ønsker ingen overraskelser underveis i prosessen, verken for oss eller for våre kunder, og vi gjør derfor ingenting uten kundene sin godkjennelse.

Vi er en godkjent våtromsbedrift og tilbyr skreddersydde baderom, så vel som nøkkelferdige baderom, i Oslo og omegn. Våre medarbeidere består av faglærte håndverkere som har vært i baderomsbransjen i mange år. Vi har lang erfaring med alle typer oppussing av bad, og kan tilby kvalitet til svært gunstig pris!

Grundig befaring i forkant

Vi gjennomfører svært detaljerte befaringer. Slutt-produktet er et ferdig prosjekteringsdokument med 3d-visualiseringer og en fullverdig beskrivelse av ditt prosjekt. Snakk med oss om befaring i dag!

Slik fungerer prosessen videre

Vi tilbyr 6 grunnleggende design fra produsenten Vikingbad. Her velger du et design som utgangspunkt og hvor du videre kan spesialtilpasse detaljer fra forskjellige design til å dekke de ønskene du måtte ha for ditt nye bad.

Vi tar oss av den tekniske oppbyggingen, og ved bruk av én prosjektleder har du direkte kommunikasjon med oss, samtidig som du har oversikt på hva som blir gjort til en hver tid.

Vi garanterer oppussing av bad innen 4 uker, uavhengig type prosjekt. Dette fremgår i vår fremdriftsplan. Dette inkluderer også faste oppfølgingssamtaler.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå med oppussing av gammelt bad!

Snakk med en av våre baderomseksperter