fbpx
Hopp til innholdet

Miljøbad (Miljøaspektet ved oppussing av bad)

Er det endelig på tide for deg å pusse opp badet ditt og vil du ha et miljøbad? Da har vi laget en liten guide til deg her, slik at du kan pusse opp badet ditt helt miljøvennlig.

Før du starter oppussingen av badet

Før du begynner må du selvfølgelig ha noen ideer til hva du vil gjøre på ditt nye bad, men dermed også hvilke aspekter du er villig til å gå på akkord med.

Ting du bør tenke på når du pusser opp et bad inkluderer:

Om du trenger å utvide badet
Om du ønsker å flytte badet til et annet rom i hjemmet ditt
Hva forventer du av ditt nye bad – dusj, badekar og to vasker?

Vær alltid realistisk på hva som kan gjøres på akkurat ditt bad og lag et budsjett basert på det. Noen miljøvennlige løsninger kan være både dyrere og billigere enn løsninger som ikke har miljøet i tankene.

Miljøvennlige valg for badet ditt

Når du skal vurdere hvilke grep du vil ta for miljøet og for badet ditt, kan Drammen VVS være behjelpelig. Når du tar miljøvennlige valg for badet ditt, kan det være en stor besparelse både for miljøet og for deg selv. Det er store muligheter for å ha et miljøvennlig bad og dette kan gjøres i alt fra produktene du velger å få montert, til materialene du velger å bruke eller resirkulere.

Her er en liste over ting som vi i Drammen VVS kan hjelpe med i ditt nye miljøbad:

Vannbesparende armaturer
Berøringsfrie kraner
Moderne ventilasjon med fuktmåler eller timer
Gjenvinning av materialer som fliser
Intelligente varmesystemer med selvregulering

Neste trinn for oppussing av badet

Når du skal pusse opp badet ditt til et miljøbad, er det selvsagt viktig at du allierer deg med et godt firma som kan fungere som prosjektleder på oppussingen og som kan gjøre dine ideer til virkelighet. Drammen VVS samarbeider med deg hele veien og sørger alltid for at vi kan føre dine visjoner ut i livet, så godt som mulig – og vi tenker selvfølgelig også på miljøet i vårt arbeid.

I tillegg er det også ulike lover og regler som et bad skal leve opp til. Det gjelder blant annet lover og regler i forbindelse med ventilasjon, vipping av gulv, våtroms sikring og krav til materialer. Det kan være vanskelig å finne ut av det hele selv og det er også noe av arbeidet på et bad som kun kan utføres av autoriserte fagfolk. Derfor er det både nødvendig og fordelaktig å samarbeide med et godt rørleggerfirma som kan fungere som prosjektleder på ditt oppussingsprosjekt. Drammen VVS er beste totalentreprenør for bad og har solid og lang erfaring med total renovering av bad. Vi har et fast team bestående av baderoms spesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere, og vi utfører total renovering av bad og leverer til avtalt pris og avtalt tid. Du kan kontakte oss i dag og få et tilbud på oppussing av ditt miljøbad.

Snakk med en av våre baderomseksperter