fbpx
Hopp til innholdet

Bestill et nøkkelferdig bad med levering på bare 4 uker!

Det skal være enkelt å velge oss – derfor tilbyr vi alltid fastpris som inkluderer frakt, montering, arbeidstimer og kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. 

Nå leverer vi også Våtromspakka i Bergensområdet!

Vi pusser opp over 300 bad i året

Vi kan tilby skreddersydde, så vel som nøkkelferdige baderom i Bergen.

Vi har et erfarent team bestående av baderomsspesialister, rørleggere, snekkere og flisleggere som utfører oppussingen – alt du trenger på ett sted.

Våre garantier

Vi opererer med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år. Vi sørger for at alle våre kontrakter er ryddige og oversiktlige. Etter at vi har overlevert baderommet leverer vi også en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon.

Fastprisgaranti

Fastpris betyr faktisk fastpris hos oss. Vi gir ikke overslag eller estimat – vi sørger for at alle våre kunder kun har én pris å forholde seg til.

Leveringsgaranti

Vi garanterer 4 uker leveringstid på alle våre prosjekter, uavhengig av størrelse på prosjektet. Dette fremgår i vår fremdriftsplan.

Tetthetsgaranti

Vi leverer alle prosjekter med en standardgaranti på 5 år og en tetthetsgaranti på 12 år. Med dette i bakgrunn kan du være trygg på at jobben blir gjort riktig og at du får rask hjelp ved eventuelle feil.

Våre nøkkelferdige baderom

Våtromspakka er et system vi har laget i samarbeid med andre fagfolk, som tillater oss å levere 6 typer ulike design levert av Vikingbad. Prosessen er enkel; du velger et bad du ønsker som utgangspunkt. Så blir du enig med oss om eventuelle endringer og tilpasninger som du ønsker. Det er fullt mulig å kombinere ulike ting fra ulike design.

Vi tar oss av den tekniske oppbyggingen, og ved bruk av én prosjektleder har du en direkte kommunikasjon med oss og oversikt på hva som blir gjort til en hver tid.

Dette sier kundene

Benjamin Lagarhus
Benjamin Lagarhus
Les mer
Jeg har anbefalt Drammen VVS til mine nærmeste venner, som nå er i full gang med oppussing av sitt bad av samme firma. 😊👍
Henriette Låker
Henriette Låker
Les mer
Veldig fornøyd med nytt bad, profesjonelt og som avtalt!
Noah R Romsaas
Noah R Romsaas
Les mer
Hovedbadet som vi pusset opp nå er den beste opplevelsen vi har hatt med håndtverkere punktum.😊
Asle Lien
Asle Lien
Les mer
Det er sjelden man har en sådan kvalitetsopplevelse med et håndverksfirma - selv om det selvsagt skjer.
Ståle Kvålshagen
Ståle Kvålshagen
Les mer
Effektive, responsive, punktlige osv! Her betaler du for kvalitet! Anbefales sterkt ❤️
Previous
Next

Bestill gratis befaring i Bergen

Velg det designet du liker best som utgangspunkt, men føl fritt for å gjøre endringene som passer deg best. Hvis du har behov for noe helt unikt, kan du også bestille et skreddersydd bad av oss. Gjennom vår fastprisgaranti har du full trygghet i forkant av prosjektet. Våre befaringer er helt gratis.