fbpx
Hopp til innholdet

Gratis befaring

Alle våre befaringer er gratis – velg mellom en ekspressbefaring på 30 minutter eller en lengre befaring på 90 minutter.

Befaring

Vi tilbyr gratis befaring. Ved bestilling av befaring vil en av våre rådgivere komme og se på prosjektet.

Baderomspesialisten vil ta deg gjennom hele prosessen og har lang erfaring som sikrer at du får sett hvilke muligheter som finnes for ditt bad. Vi tilbyr både ekspress-befaring som kun tar 30 minutter og en lengre befaring på 90 minutter der vår ekspert sammen med deg ser på flere ulike løsninger.

90 minutters befaring

Vi anbefaler alle våre kunder å bestille en 90 minutter befaring, hvis mulig.

I løpet av 90 minutter går vi gjennom skisser og 3D-tegninger av baderommet. I tillegg vil vår spesialist gi deg en oversikt over ulike løsninger som kan passe. Fordelene ved å gjøre alt dette i befaringen er at vi kan planlegge alle detaljer på stedet og gi et pristilbud mens vi er der.

30 minutters befaring

Dårlig tid eller venter du på flere befaringer? Velg vår ekspressbefaring på kun 30 minutter.

Den store forskjellen er at vi ikke har like mye tid til å gå gjennom alle detaljer, og det vil derfor ta 2 til 3 dager før vi kan levere et komplett tilbud.

 

Etter befaring

Når befaringen er fullført vil du motta et pristilbud innen kort tid med en kravspesifikasjon som inneholder informasjon om alle oppgaver som skal utføres. Dette inkluderer 3D-tegninger, prosjektering av baderommet og fremdriftsplan. Hvis du har noen spørsmål før du aksepterer tilbudet, går vi selvfølgelig igjennom alle punktene med deg og besvarer eventuelle spørsmål som du har. Når tilbudet er akseptert blir vi enig om oppstartsdato og leverer et nytt baderom på kun 4 uker.